Produkt již není dostupný

Popis produktu

Pohárek s držadly je speciálně navržen pro první doušky vašeho dítěte. Pomáhá vašemu dítěti rozvíjet dovednosti pití a zároveň zabraňuje vylití. Hrneček má dvoudílný ventil, který omezuje nepořádek na minimum, snadno se čistí a přitom nepřekáží při pití. Součástí hrnečku je také praktický odnímatelný hygienický kryt.
Hrneček je vybaven naší jedinečnou technologií INTELLIVALVE™ proti protékání, která zajišťuje, že hrneček je zcela odolný proti protékání, protože odolává vnitřnímu tlaku, což znamená, že nevytéká ani při otočení dnem vzhůru nebo protřepání. Náš neobvyklý ventil zároveň utěsňuje a reguluje průtok tekutiny, čímž zabraňuje úniku a zajišťuje snadné pití.
V době, kdy je hygiena pro každého člověka na prvním místě, mají naše hrnky na pití další vrstvu ochrany, protože náustek na pití obsahuje antimikrobiální technologii BACSHIELD™. BACSHIELD™ je široce používaná technologie iontů stříbra, která poskytuje výrobku antibakteriální ochranu a nemá žádné škodlivé účinky. Funguje tak, že zabraňuje růstu nežádoucích mikroorganismů, které mohou způsobit degradaci výrobku, změnu barvy, zabarvení nebo zápach. Toho je dosaženo ionty stříbra přimíchanými do materiálu na náustku*, které
zabraňují množení mikrobů.
Všechny naše výrobky neobsahují BPA, BPS, PVC, ftaláty a nitrosamin.
*Nezávislé laboratorní testy prokázaly 99,9% snížení výskytu bakterií po 24 hodinách.
**Poloměkký náustek obsahuje fosfátové sklo stříbra, testované podle normy ISO 22196.

  • 100% těsnost a odolnost proti nárazům:
  • Hygienický: Náustek na pití je vyroben pomocí antimikrobiální technologie BACSHIELD™, která snižuje výskyt bakterií až o 99,9 %* a zabraňuje tak růstu nežádoucích mikroorganismů.
  • Navrženo s ohledem na děti: Vytvořeno pro batolata od 4 měsíců věku. Robustní tréninkový hrneček s náustkem je odolný proti pádu a nárazu.
  • Odolný proti kousání:
  • Snadno uchopitelný: Odolný jednodílný náustek je šetrný k malým ústům a dostatečně tvrdý, aby odolal dětským zoubkům.
  • Snadno uchopitelný:
  • Snadno uchopitelné rukojeti a ergonomický tvar pomáhají batolatům rozvíjet koordinaci očí a rukou potřebnou k uchopení, zvedání a pití, a to vše ve vzpřímené poloze.
  • Snadno se čistí a neobsahuje BPA: Hrnky Superstar se snadno čistí, lze je sterilizovat a mýt v myčce nádobí. Všechny naše výrobky neobsahují BPA, BPS, PVC, ftaláty a nitrosamin.
.
Kódmr-x2-000370
Značka
TOMMEE TIPPEE